Blog

Soylent Life

Vorige week kwam ik in contact met ondernemer Lucien Bongers, hij kwam met een goed verhaal over een voedselconcept, ontwikkeld door de Amerikaanse overheid en toegankelijk voor iedereen. Lucien is er bovenop gedoken en ontwikkelde SoylentLife, meer informatie op SoylentLife.nl.

Samen zijn we gaan brainstormen over wat er allemaal mogelijk is met SoylentLife. Al snel kom je tot de gebaande paden. Een website met gezonde en goedkope maaltijdvervangers. Dat kan, maar dan geef je het product bij lange na niet de waardering die het verdient. Dus..... OMDENKEN! Gelukkig is dat mijn specialiteit en al gauw kwamen we samen op het thema ''FOOD'' Ik ben er al jaren van overtuigd dat de wereld aan het veranderen is. Niets is meer vanzelfsprekend en internet maakt alles transparant. Zo ook het recept van SoylentLife. Nu moeten we alleen nog proberen om dit unieke product ook op de juiste plek te krijgen. Als je hier over gaat nadenken en je praat met verschillende partijen dan kom je er al snel achter dat als je het hebt over ''voedselhulp'' er vele belangen spelen. Ook hier is transparantie het sleutelwoord. Als we er samen over gaan nadenken, politiek overstijgend en zonder eigen belang, dan pas gaat er daadwerkelijk iets veranderen in de wereld.

Wij geloven in een toekomst die snel veranderd, daarom moeten we zelf ook gaan omdenken. Direct stoppen met ervan uitgaan dat alles is zoals het is.Als wij ervan overtuigd zijn dat SoylentLife een snelle en acute oplossing kan bieden voor o.a. de voedselproblematiek in de wereld, dan zijn we al een stuk op de goede weg. Niet meer denken in problemen, maar samen met andere partijen dit oppakken en zorgen dat er voor iedereen in de wereld genoeg voeding is. Als de mensen geen honger meer hebben gaan we ze vervolgens helpen om hun eigen gezonde verse voeding te verbouwen. Wij hebben in Nederland alle kennis en knowhow voor handen om daadwerkelijk problemen op te lossen!

Samen sterk voor een gezonde toekomst voor iedereen!

Ed Morel | donderdag 30 oktober

Reacties

 

nog geen reacties geplaatst

 

Reageren


Contacteer ons via het formulier hiernaast. Wij antwoorden u zo snel mogelijk. Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Onze algemene contactgegevens vindt u in de rechterkolom op onze site.


sluiten