Creatie

Pas als de strategie duidelijk vorm gekregen heeft kan de creatieve invulling gestalte gaan krijgen. Alle boodschap elementen worden samengebracht in een creatief concept.

Een idee waarbij art director en copywriter de boodschap lekker 'consumable' maken. Vormgeving, visualisatie en tekst zijn de ingrediënten die hier tot een klantgerichte eenheid worden gesmeed.

> Art direction

De art directors van 3Hoog zijn eigenzinnige creatieven, maar geen wereldvreemde zolderkamer kunstenaars. Ze verstaan het vak om hun vormgeving te 'stroomlijnen' naar de uitstraling waar uw product, merk, imago, verpakking of reclame-uiting om vraagt. Samen met de copywriter maakt de art director uw concept.

> Copywriting

Copywriters kunnen zich maximaal inleven in het gedachtenpatroon van uw doelgroep. Daarom maakt 3Hoog gebruik van een divers palet aan reclametekstschrijvers. Vaklieden die exact weten aan welke voorwaarden een advertentie, direct mail of persbericht moeten voldoen. Samen met de art director smeden zij het conceptt voor uw advertentie of campagne.

> Logo

Uw logo vertegenwoordigt uw merkimago. De zakelijke of juist emotionele vertaling van dat imago. Het is de samenvatting van uw merk, product of identiteit. Een beeld dat alles zegt. 3Hoog ontwerpt uw logo op basis van een lange termijnvisie. Eigentijds en tijdloos.

> Huisstijl

In uw huisstijl wordt het gebruik van uw logo in de breedte uitgewerkt. Uw uitstraling op briefpapier, visitekaartjes, bedrijfspand, wagenpark en documentatie moet consistent zijn. Zodat voor iedereen de beleving van uw corporate identity eenduidig blijft. Maak duidelijk wie u bent.

> Fotografie

Ook de bedrijfs- en productfotografie (of illustratie) drukt een belangrijk stempel op de beleving van uw boodschap.

3Hoog selecteert fotografen op zowel hun technische als creatieve uitdrukkingskracht. Technisch waar het zakelijk moet zijn. Creativiteit waar emotie de belangrijkste rol speelt. En alle combinaties daartussen.

> Etcetera

Of het nu het ontwerpen van een beursstand is of het ontwikkelen van een opvallende busreclame. Waar nodig zetten wij graag ook deze en andere middelen in die uw strategie kracht bij kunnen zetten. Van alle wegen naar Rome selecteren we de meest effectieve voor uw boodschap.

Contacteer ons via het formulier hiernaast. Wij antwoorden u zo snel mogelijk. Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Onze algemene contactgegevens vindt u in de rechterkolom op onze site.


sluiten