Full service

Met 3Hoog haalt u een full service bureau in huis. Eindeloos shoppen bij drukkerijen, beletteraars, merkenbureaus, websitebouwers en andere onderaannemers kunt u verder vergeten. 3Hoog neemt het u desgewenst allemaal uit handen en bewaakt daarbij zowel uw financiŽle, creatieven als kwaliteitsbelangen. Om over correcte huisstijl doorvoering nog maar te zwijgen.

> Drukwerkbegeleiding (dtp&print)

3Hoog werkt samen met een netwerk van drukwerkspecialisten in alle disciplines, in binnen en buitenland. Van offset tot zeefdruk, van rotatiepers tot stanswerk, van prägdruk tot flexodruk.

Voor elke job en oplage de juiste keuze. Waarbij intensieve relaties tot interessante condities kunnen leiden. Met ons technisch inzicht en onze vakkennis is kwaliteit voor u een hele zorg minder.

> Merkregistratie

Een nieuw product-, merk- of handelsnaam? Wij controleren voor u of de naam nog niet (internationaal) gedeponeerd is, waarmee juridische en geldverslindende procedures voorkomen worden. Ook zorgen wij desgewenst dat uw nieuwe naam exclusief voor u gedeponeerd wordt.

> Domeinregistratie

Ook de registratie van uw domeinnaam kunt u aan 3Hoog overlaten. Net als het onderhoud en het up-to-date houden van uw website overigens.

> Belettering

De belettering van uw pand of wagenpark (fleetmarketing) dient consistent te zijn met uw huisstijl. Niet alleen verzorgen wij voor u de ontwerpen voor de 'aankleding' van uw pand en rollend materieel, ook de technische realisatie en afwerking begeleiden we voor u tot in de puntjes.

> Etcetera

Communicatie houdt niet op bij reclame.
Ook public relations (p.r.) is een belangrijk inmago-instrument. Daarom ondersteunt 3Hoog u ook bij het uitwerken van persberichten, periodieke (bedrijfs-) uigaven en het ontwikkelen van publiciteitsvormen als advertorials, personeelsadvertenties en spreekbeurten.

Contacteer ons via het formulier hiernaast. Wij antwoorden u zo snel mogelijk. Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Onze algemene contactgegevens vindt u in de rechterkolom op onze site.


sluiten