Strategie

Optimale communicatie komt tot stand wanneer de boodschap gegoten wordt in een taal en vorm die uw doelgroep aanspreekt.

Om dat te bereiken verdiepen wij ons in uw product/dienst, doelstelling en doelgroep. Zodat van daaruit een gerichte strategie ontwikkeld kan worden. Een aanpak die zijn weerslag vindt in een creatieve campagne en een effectief mediaplan.

> Marktonderzoek

Markt- of doelgroepresearch hoeft niet per se uit grote, budgetverslindende enquêtes te bestaan. Informatie inwinnen op kleine schaal kan ook. Het stellen van intelligente vragen kan verbluffend veel inzicht verschaffen in uw doelgroep. Kijk in de spiegel die uw doelgroep u voor houdt. Hoe zien zij u? En uw product?

> Marketing

Uw marketingplan vormt de basis van ons communicatieplan, waarin uw product, uw doelstelling en doelgroepen worden geformuleerd.

Uit die gegevens destilleren wij vervolgens een positionering en een doelgerichte strategie.

> Communicatie

In een communicatieplan wordt de marketingdoelstelling vertaald in een communicatiedoelstelling. Gezamelijke gegevens van productvoordelen, merkimago, doelgroepen en doelgroeponderzoek leiden tot een positionering van uw merk, product, dienst of bedrijf. Het vormt de basis van de strategie.

> Campagne

Met een doelstelling, de positionering en de strategie als fundament kan een creatief concept ontwikkeld worden.

Uiteraard in een verpakking die de doelgroep aanspreekt.

Voor elke campagne stelt 3hoog een team samen dat 'past' bij het product waar sprake van is.

> Mediaplanning

Uw boodschap moet wel ontvangen worden. Daarom adviseren en verzorgen wij de complete mediaplanning. Voor zowel lokale als regionale bladen, landelijke dag- en weekbladen, Gouden Gids, Telemedia (telefoongids) etc. Voor iedere campagne een op maat gemaakt advies. Door onze grote hoeveelheid media-inkoop kunnen wij u vaak zeer gunstige voorwaarden beiden.

> Concepting

Concepting is iets nieuws. Maar wel anders. Een aanpak die uw strategie aanpast aan de continu veranderende wereld om u heen.

Het aanboren van nieuwe doelgroepen naast bestaande. Het creëren van nieuwe markten voor uw product. Een moderne aanpak die merkdenken boven productdenken laat uitstijgen. Voor 3Hoog betekent concepting, bewust meedenken in alle facetten van uw strategie. Zelfs als u daar niet om vraagt.

Contacteer ons via het formulier hiernaast. Wij antwoorden u zo snel mogelijk. Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Onze algemene contactgegevens vindt u in de rechterkolom op onze site.


sluiten